Rustikální masivní ložnice

Mezi nejpříjemnější místa v domě patří ložnice, kde obvykle trávíme nejvíce času – vždyť jen spánek zabere asi třetinu života průměrného člověka. Právě ložnice by tak měla být místem, které bychom si měli vybavit co nejkvalitnějším nábytkem. Pokud preferujete špičkovou kvalitu bez kompromisů, jste na správném místě – u nás ji vždy najdete.

V kategorii ložnice nabízíme nejen masivní postele, které jsou různě zdobené, ať už kovem, nebo různýma dřevěnými výřezy, ale najdete tu i krásný rovný hladký povrch, který Vám nebude nijak bourat Váš styl v ložnici. Postele z masivu jsou hlavně i skvělou investicí, protože jak se říkává, „ nekvalitní věc člověk kupuje dvakrát“ a u postelí to platí dvojnásob. Takže doporučujeme, nešetřete na posteli, pořiďte si kvalitní masivní postel. Je přece důležité, aby postel nevrzala, neskřípala a aby krásně vypadala, protože kam už se jinam by měl člověk těšit po náročném pracovním dni když ne do postele.

Stejně tak jako u jiných kategorii, tak i zde má každý náš zákazník možnost si vybrat celou ložnici z různých sestav či kolekcí, které mu usnadní nákup, výběr a má záruku, že výběr ložnice z dané kolekce bude k sobě ladit nejen rozměry, ale hlavně stylem a celkovým nádechem harmonie.

Nabízíme v sekci ložnice samozřejmě i jiné vybavení – najdete zde např.:

Masivní noční stolky, nejlépe samozřejmě pro každého člena ložnice vlastní noční stolek, které patří do každé ložnice a jsou velmi důležitou a neodmyslitelnou součástí.

Masivní šatní skříně, protože přece nikdo nechce, aby se mu válelo oblečení všude po ložnici. Šatní skříň navíc dodává ložnici honosnost a plnost prostoru.

Komody z masivu, kde jde různě kombinovat zásuvky se skříňkami a každý má možnost si vybrat opravdu z bohaté nabídky komod v různých uspořádání úložných prostorů.

Masivní toaletní stolky nebo masivní zrcadla, což už je taková spíš ženská část, jelikož žádná žena a vlastně už v dnešní době ani žádný muž si nedovede představit ložnici bez zrcadla. Toaletní stolek navíc často klienti a klientky používají nejen na dámské šminky či odkládaní věcí, ale i na postavení televize, protože z postele je ideální výška na koukání se na toaletní stolek, kde stojí televize. To je už ovšem subjektivní pocit a rozhodně Vás nechceme nabádat, aby v ložnici byla televize.

Vše je vyrobeno z jednoho nejlepšího a nejkvalitnějšího masivního dřeva a ručně zpracováno od předních výrobců nábytku z Indie.