Postel z masivu? Proč je to dobrý krok?

Každý zažíváme ty rána, kdy nám zazvoní budík v nastavený čas v pracovní den, venku prší, sněží, fouká vítr a my víme, že musíme vylézt ze svého teplého pelíšku a vydat se autem nebo pěšky na vlak či autobus, aby nás odvezl do práce.

Na druhou stranu je velmi zvláštní, že o víkendových nebo svátečních dnech, kdy víme, že máme volno, tak i za předpokladu že venku sněží, prší nebo fouká vítr, jsme na nohách a plní elánu dřív, než náš nastavený budík zazvoní. Protože je přece náš den, náš volný den, můžeme si dělat co chceme a nemusíme se dívat a brát ohledy na to, co si oblečeme, usmívat se na svého nadřízeného, nebo dělat věci, které po nás chtějí ostatní, ale děláme jen to, co sami uznáme za vhodné a co dělat chceme a je pro nás příjemné.

Velký předpoklad  k tomu, aby naše rána byla lepší z obouch výše popsaných pohledů je kvalitní spánek. Každý sníme o kvalitním spánku, o hezkých snech a příjemných ránech. Kdy se nám tak příjemně spí. K tomu patří dvě důležité věci – kvalitní matrace a kvalitní masivní postel.

Ptáte se proč matrace? Podle světových statistik, člověk prospí třetinu svého života za předpokladu, že spí 8 hodin denně. Měl by tedy spát na kvalitní, pohodlné a zdravotně správně tvrdé matraci. Matrace dělá spánek, matrace dělá váš příjemný pocit z dobrého vyspání. Proto, nešetřete na matraci, zajdite si za odborníky, nechte si poradit a zjistíte, že investice do kvalitní matrace je neodmyslitelnou a jednou z nejdůležitějších investic do vašeho spánku, respektive do vašeho zdraví a vašeho života.

A ptáte se proč postel? Postele z masivu 180x200, nebo postel z masivu 160x200 jsou skvělou volbou a investicí do budoucna. V první řadě dbejte na to, aby se Vám líbila, byla pro Vás pohledově příjemná, měla hezký styl a pokaždé, když se ráno probudíte, ustele si postel, rozloučíte se s ní – „Ahoj, vidíme se za pár hodin, teším se na Tebe“.  Když se podíváme do budoucna, dřevěné postele z masivu by měla být vybírána tak, aby s námi žila a byla příjemná, proto dbejte, aby když si na postel sednete, měli by jste mít nohy minimálně v pravém úhlu. Proč? Čas je neúprosný, nikdo ho nezastaví a my stárneme, proto čím vyšší postel budete mít, tím lépe se Vám z postele bude vstávat. Rustikální postel, pokud je vyrobená správně a od kvalitního výrobce, tak nevrže, během spánku se člověk nesčetněkrát pohne, změní polohu spánku, tak se nenechejte otravovat a rušit během Vašeho času, během vašeho času co spíte, během Vašeho času co patří jen Vám a Vašemu odpočinku – věřte, že Vám to zajistí krásný den, protože pocit z dobrého vyspání je nenahraditelný pocit a krásný start do vašeho každého dne.