Postel z masivu – kvalita, do které se vyplatí investovat

Spánek je činnost, kterou v průměru strávíme přibližně třetinu života. I proto se vyplatí nešetřit na jeho kvalitě a dopřát si skutečně pohodlnou, kvalitní a krásnou postel, v níž se vám bude krásně usínat. Skvělou volbou jsou např. postele z masivu – vyrábějí se z pevného a odolného masivního dřeva, které je sázkou na jistotu, pokud chcete postel, jež vám bude dlouho sloužit.

 

Kvalitní materiál, který vydrží opravdu dlouho

Poctivé masivní dřevo je pro výrobu postelí ideálním materiálem – vyznačuje se vysokou odolností a krásným vzhledem, jenž nikdy neomrzí, hodí se do různých interiérů a volbou takovéto postele nikdy neuděláte chybu. V našem e-shopu si navíc můžete vybrat z pestré palety odstínů, takže můžete design postele vyladit s ostatním interiérem vaší ložnice.  

 

Rustikální postel z těch nejlepších dřevin

Pro výrobu postelí z našeho obchodu jsou používány pouze vybrané nejkvalitnější druhy dřeva – konkrétně se jedná např. o palisandrové nebo mangové dřevo. Masivní postel dovážíme až z Indie a vždy jde o špičkové luxusní produkty, které mají nekompromisní kvalitu. Dřevo pro jejich výrobu je velmi pevné a tvrdé a postele jsou vyráběny s maximální pečlivostí.

 

Vyberte si postel na míru, přesně podle vašich potřeb

Chápeme, že každý má trochu jiné potřeby a představy o ideální posteli, proto si u nás můžete postel objednat na míru přesně podle vašeho přání – kromě standardních velikostí 160x200, 180x200 a 200x200 tak pro vás můžeme nechat vyrobit i jiné rozměry, stejně tak si můžete zvolit z několika odstínů dřeva. Dřevěná postel, které máme v naší nabídce, jsou vhodné do každé moderní ložnice a zaručujeme vám jejich 100% kvalitu a precizní zpracování – všechny produkty se ručně vyrábějí v Indii. Součástí postele je vždy i laťový rošt, jenž je poskytován zdarma.

Máte na výběr z mnoho rozměrů jako je například: postel masiv 160x200 , postel masiv 90x200 a nejonlíbenější rozměr postel masiv 180x200.