Objevte kouzlo rustikálního nábytku z Indie

Líbí se vám rustikální styl a přáli byste si mít v něm celý svůj byt nebo dům? Není to žádný problém – v našem internetovém obchodě nabízíme široký sortiment rustikálního nábytku, vyrobeného v Indii. Jedná se o poctivou ruční práci zkušených truhlářů, kteří ve svém oboru patří k absolutní špičce.

 

Šest odstínů kvalitního dřeva

Chceme, aby si každý mohl vybrat odstín nábytku podle svých potřeb – ať už podle svého vkusu nebo třeba na základě toho, jak se mu bude hodit k ostatnímu vybavení domova. Rustikální nábytek tak nabízíme vždy v šesti krásných odstínech – vybrat si můžete z odstínů Natural, Mango, Only Stain, Two Tone, Light Walnut a Light Honey. Vedle barvy si navíc můžete vybrat u různých velikostí – pokud by vám dostupné rozměry nevyhovovaly, lze objednat přesně takové, které potřebujete.

 

S naším nábytkem lze vybavit celou domácnost

Rustikální nábytek z masivu je vhodný téměř do každé místnosti – ať už se jedná o ložnice (pro které máme v nabídce luxusní masivní postele, noční stolky nebo šatní skříně), obývací pokoje (knihovny, stolky, komody nebo křesla), jídelny, předsíně nebo koupelny. Díky jeho špičkové kvalitě se navíc nemusíte bát toho, že by se vám brzy zničil – náš nábytek z masivního dřeva je vysoce odolný a bude vám sloužit dlouhé desítky let.

 

Rustikální nábytek je skvělou volbou i pro hotely a restaurace

Stylový indický nábytek je perfektním řešením i pro různé hotely nebo restaurace, kde díky němu můžete krásně doladit atmosféru vašich prostor. Hodí se zejména do kvalitnějších hotelů, u nichž se dbá na dokonalý design a maximální komfort, stejně tak ho ale ocení i některých restauracích, kde se rustikální styl hodí do jejich konceptu. Pokud jste majitelem podniku a rádi byste jej vybavili naším nábytek, ozvěte se nám a domluvíme se na podrobnostech.