Nábytek z masivu – to pravé do vaší kuchyně

Kuchyně je místem, které mají skoro všichni rádi a schází se v ní celá rodina. Takové místo si zaslouží i kvalitní nábytek, který bude funkční, praktický, odolný a bude dobře vypadat. Máte-li rádi přírodní materiály a chcete-li vsadit na špičkovou kvalitu, určitě vás zaujme nábytek z masivu z našeho e-shopu – pro jídelny a kuchyně máme širokou nabídku jedinečných produktů.

 

Jídelní stoly z masivu vás nikdy nezklamou

Nejdůležitějším kusem nábytku je v kuchyni i jídelně velký jídelní stůl. Ten by měl být dostatečně pevný a odolný, pro domácnosti jsou tak nejlepším řešením stoly z poctivého masivního dřeva. U nás si je můžete vybrat v šesti krásných odstínech a v široké škále rozměrů. Vše je vyrobeno z nejlepšího dřeva a jde o poctivou ruční práci.

 

Ušetřit můžete díky výhodným jídelním setům

Nechcete pouze samotný stůl, ale potřebujete si zařídit celou kuchyni? Pak by se vám mohly líbit naše jídelní sestavy, které zahrnují nejen jídelní stůl, ale i několik židlí, součástí některých setů jsou pak navíc i masivní lavice. Jídelní sestavy jsou vyrobeny v Indii z kvalitního palisandrového dřeva a pokud byste si nevybrali z rozměrů, můžete si je od nás nechat vyrobit na zakázku, přesně v té velikosti, jakou potřebujete.

 

Další nábytek z masivu do kuchyně či jídelny

Vybavit si ale s námi můžete kompletně celou jídelnu nebo kuchyni. Náš sortiment zahrnuje i masivní židle, příborníky, lavice, komody masiv a další kuchyňský nábytek z masivu. Pro nejnáročnější zákazníky pak máme v nabídce i luxusní jídelní stoly z materiálů Acacia a z teakového dřeva. Tyto stoly pocházejí z Thajska nebo Bali a ocení je i ti, jenž vyžadují pouze to nejluxusnější vybavení. I v tomto případě je samozřejmostí možnost zhotovení stolu na míru nebo výběr z několika odstínů dřeva.