Luxusní postele z masivu se zajímavou slevou

Chystáte-li se na nákup nové masivní postele do Vaší ložnice, právě teď je ideální příležitost - v našem Internetovém obchodě si Můžete ZAKOUPIT špičkové postele z masivu za zvýhodněných cenu. Podívejte se na naši kompletní nabídku a vyberte si novou pohodlnou postel z kvalitního materiálu.


Ručně vyráběná nábytek z Indie

Nejen postel z masivu, ale i ostatní nábytek, který v našem e-shopu nabízíme, je vyroben z pevného a odolného masivu. Postele jsou zhotoven z palisandrového dřeva, které je pro jejich výrobu ideální a zaručuje nejen krásný vzhled, ale Především maximální pevnost a odolnost. Vše se vyrábí v Indii a jde o prvotřídní ruční práci, kterou ocení každý, kdo preferuje nejvyšší kvalitu zpracování. U jednotlivých kusů nábytku navíc umožňuje výběr z šesti odstínů dřeva a podle vašich přání si Můžete vybrat i rozměry - jsme schopni pro vás nechat vyrobit postel i jiný nábytek na objednávku.


Vyberte si masivní postele za skvělou cenu

Aktuálně nabízíme u všech postelí z našeho sortimentu zajímavé akční slevy, většina slev je platná do 30. května, takže Pokud vás některé postele z dřeva zaujme, určitě s její objednávkou dlouho neváhejte. Většina slev se pohybuje kolem 14 - 15%, na vybrané produkty je ale sleva dokonce až 30% - Můžete tak ušetří spoustu peněz.


Pro ložnice nabízíme i jiné druhy luxusního nábytku

Pokud máte zájem o jiné vybavení ložnice, případně si chcete spolu s postelí rovnou koupit i další nábytek, Můžete si vybrat z naší pestré nabídky, ježek zahrnuje takové noční stolky z masivu, šatní skříně z masivu, komody z masivu, zrcadla z masivu a toaletní stolky z masivu. Vše ve špičkové kvalitě z luxusního masivního dřeva, ručně zpracovaného v Indii. Slevy až do 30. května platí i na ostatní produkty, nyní tak máte jedinečnou příležitost kompletně si vybavit celou ložnici krásným nábytkem za mimořádně výhodné ceny. Samozřejmostí je doprava zdarma až k vám domů.