Jídelní stůl z masivu? Nepodceňujte kvalitu tohoto kusu nábytku ve Vaší domácnosti

Když si člověk řekne – jídelní stůl z masivu – co se Vám vybaví jako první? Co si pod tím to spojením slov představíte?

Nám se vybaví krásný mohutný masivní jídelní stůl, který je vyrobený z masivního dřeva, možná i z nějaké tropické dřeviny, s robustními dřevěnýma nohama a pravděpodobně i krásnou atypickou a nevšední kresbou dřeva.

Na trhu je mnoho rádoby masivních stolů, které si ovšem na masivní stůl jenom hrají. Nebo dokonce si různí prodejci nevidí do pusy a snaží se zákazníky obalamutit k prodeji tak, že i natřenou dřevotřísku se kolikrát snaží prodat jako masivní dřevo anebo masivní nábytek.

To ovšem není naše cesta, protože my se nesnažíme zákazníkům jen dodávat prvotřídní službu s kvalitním servisem, ale hlavně prodávat opravdu krásný jídelní stoly z masivu z opravdového tropického indického dřeva.

Náš rustikální nábytek je vyrobený z jedněch z nejkvalitnějších dřevin na světě, který se na výrobu masivního nábytku vůbec používá, a to je dřevo Palisandr a dřevo Mango. Palisandrové dřevo vyniká svojí kresbou, členitostí a strukturou, je taky o něco těžší než dřevo Mango. Dřevina Mango je spíše jemně členité dřevo bez extra výrazné kresby, ale o to víc kolikrát zapadá do interiérů našich zákazníků.

Někde na Slovensku u jednoho zákazníka, když jsme mu dovezli náš dřevěný jídelní stůl domů, která byla spojena s dopravou Zdarma a vynáškou zdarma, tak zákazník po rozbalené a složení stolu bouchl pěstí do stolu a zahlásil – Silná rodina, silný sůl – a možná v ten moment nám všem došlo, co pro zákazníky můžeme všechno dělat, jak se dá náš prodej zboží uchopit a jak z toho mají naši zákazníci radost anebo jaksi zakládají na kvalitních věcech, které běžně potřebují pro své životní štěstí.

Ono vracet se k nějaké dřevotřísce každý den a každý den u ní snídat, obědvat, večeřet a bát se, že po vyklouznutí příboru a jeho pádu na desku stolu, že udělá dírku nebo promáčklinu, není příjemny pocit.

Naše jídelní stoly, které dovážíme přímo z Indie a necháme přímo vyrábět ve stolařských dílnách v Indii mají to kouzlo, že nejsou jen krásný, nevšední, ale hlavně dělají radost komukoliv, kdo se k takovému jídelním stolu posadí.

Proto se Vám snažíme nabízet produkty, které máme anebo některé bychom chtěli mít sami u sebe doma. Neprodáváme a nenabízíme něco, co by jakkoliv nekorespondovalo s naší myšlenkou a vizí kvalitního nábytku. Dovolíme si i říct, že nemáme žádné reklamace, protože dodáváme opravdu kvalitní masivní rustikální nábytek. V neposlední řadě Vám chceme v tomto článku sdělit, že než nábytek z masivu docestuje k Vám domu a než jej rozbalíte a usadíte na své místo, tak vždy probíhá výstupní a vstupní prohlídka každého kusu nábytku, protože a teď se budeme opakovat. chceme Vám dodávat takový nábytek, který bychom sami chtěli doma.

Nakupte u nás a přesvědčte se, že tento článek není jen článek, ale je to realita spojená s myšlenkou naší společnosti furniture-nabytek.cz