Je masivní postel pro vás?

Když hledáte ten správný kus nábytku pro vaši domácnost, určitě nezapomenete na postel. Je to přece místo, kde trávíte třetinu svého života a chcete tedy, aby byla pohodlná, odolná vůči poškození a v neposlední řadě esteticky výjimečná.


Kde začít?

Výhoda masivního nábytku je, že máte na výběr z nespočetného množství variací barev, vzorů, tvarů a velikostí nábytku. U nás najdete přesně to, co potřebujete a umíme vám to sebevědomě zaručit, protože z naší nabídky si dokáže vybrat i ten nejnáročnější zákazník.


Už není cesty zpět

Každý, kdo už jednou měl masivní nábytek ví, že kvalitnější varianta neexistuje. Toto platí postelích z masivu dvojnásob. Nikdo ještě nikdy neřekl, že by raději měl postel z hromadné tovární výroby poté, co už měl zkušenost s masivem.


Stojí to za to?

Jediným problémem pro většinu lidí bývá cena. Co si však jen málokdo uvědomuje, je to výhodná investice do budoucna. Po pár letech by se vám masivní postel opotřebovala, oslabila a jednoduše by nebyla taková, jak byla, když jste ji koupili. Při masivní posteli si můžete být jisti, že díky její pevné stavbě se neopotřebuje ani zdaleka tak rychle jako obyčejná.

Rozhodnutí je na vás, koupíte si levnou postel, budete se v ní cítit průměrně, později ji budete reklamovat, možná budete muset koupit novou, nebo jednou zainvestujete do kvality a budete v ní s radostí usínat?

Naše tipy:


Odstín

V ložnici výborně vyniknou tmavší tóny, hlavně, když jsou stěny ve světlých barvách nebo v bílé barvě. Skladem máme například Light Walnut, což je nádherný tmavý odstín dřeva. Pokud hledáte něco světlejší, Natural je výborná volba.

Velikost

Tento parametr závisí hlavně na velikosti místnosti. Vyhněte se chybám jako například umístění příliš velké postele do nevyhovujícího prostoru nebo výběr malé postele do prostorné pokoje. Náš tip zní: Pokud se dá, dopřejte si velkou postel. Když si budete večer lehat do mohutné postele, budete se cítit jako králové svého obydlí.

Úložný prostor

Vynikající volbou je spojit příjemné s užitečným a využít velikost vaší postele z masivu ještě více. V nabídce máme rustikální postele z masivu s úložným prostorem, které si zamilujete, Můžete si tam odložit cokoliv bez ztráty estetické stránky postele.