Jak si vybrat vhodnou postel do ložnice?

Ložnice z masivu patří mezi místa, kde trávíme velké množství času – podle statistik u lidí až třetinu jejich života zabere spánek. Postel je tak nesmírně důležitou věcí, kterou je třeba vybírat velmi pečlivě a zvolit si takovou, jež bude pohodlná, odolná a bude mít vyhovující rozměry. Na které konkrétní parametry je dobré se při nákupu postele zaměřit?

 

Základní otázkou je volba rozměrů

Nesmírně důležitý je zejména výběr té správné velikosti. Do ložnice se většinou kupují velké manželské postele, častou volbou je velikost 160 x 200 cm nebo 180 x 200 cm. Pro maximální pohodlí a dostatek prostoru určitě stojí za úvahu i nadstandardní velikosti, jako je např. 200 x 200 cm. Všechny tyto velikosti nabízíme v našem obchodě, v případě zájmu si můžete rustikální postel objednat i v jiném rozměru.

 

Velmi důležitý je kvalitní materiál

Postele se vyrábějí z různých materiálů, od levnějších laminových desek, přes čalouněné postele až po luxusní postele z masivního dřeva. Připlatit si za kvalitu se v tomto případě vždy vyplatí – kvalitní pevné dřevo vám dlouho vydrží a nemusíte se u něj bát, že se postel brzy zničí. Naše postele z masivu jsou vždy pouze z toho nejlepšího dřeva (např. palisandr nebo mango) a jsou vyráběny ručně v Indii. Ručíme tak ze jejich 100% kvalitu a dokonalé zpracování.

 

Roli hraje i barva postele

Pokud si potrpíte na design, měli byste barvu vaší nové postele sladit s ostatním vybavením ložnice. Všechny postele z masivu máme k dispozici hned v šesti odstínech dřeva, takže si každý zákazník může zvolit vhodný dekor podle jeho preferencí nebo ostatního nábytku. Chcete-li si rovnou vybavit celou ložnici, najdete u nás i noční stolek z masivu, toaletní stolky, komody, šatní skříň masiv nebo zrcadla – vždy pouze z prvotřídního masivního dřeva.