Rustikální nábytek z masivu do obývacího pokoje

Vybavte si Váš obývací pokoj tím nejkvalitnějším indickým nábytkem z poctivého masivního dřeva. Naše nabídka zahrnuje široké spektrum luxusního indického nábytku, kterým si můžete vybavit obývák přesně podle vašeho vkusu. Nábytek je vyrobený z kvalitního masivního dřeva, takže Vám dlouho vydrží a navíc se vyznačuje nádherným designem.

V nabídce máme spoustu kolekcí, které Vám usnadní výběr toho správného do Vašeho domu nebo bytu.

Nábytek je vyráběn ruční prací přímo ve stopařských dílnách v Indii a je do České republiky dovážen jako hotový výrobek. Veškerý nábytek přichází ve smontovaném stavu, kdy jej stačí jen rozbalit, utřít prvotní prach a můžete masivní nábytek plně začít používat.

Masivní Indický nábytek vyrábíme a dovážíme z masivního dřeva Palisandr a Mango. Obě dřeviny vynikají svou tvrdostí a unikátní krásnou kresbou. Dřevo mango dovážíme a barvíme jen v jednom odstínu, masivní nábytek z dřeva  Palisandr dovážíme v 6ti odstínech, ale odstín Super natural je nábytek v surovém stavu, kdy jsme schopni zákazníka uspokojit prakticky ihned, stačí si jen vybrat odstín z naší nabídky a my daný produkt dobarvíme na vybraný odstín. Velmi nám tato služba napomáhá v tom, že můžeme našeho klienta uspokojit v dodání nábytku o mnoho dříve, než když má zákazník čekat tři měsíce na dodávku z Indie.

Sortiment našeho e-shopu nabízí spoustu druhů nábytku pro Váš obývací pokoj – v nabídce máme masivní konferenční stolky, masivní TV stolky, masivní komodymasivní knihovny, masivní křesla, masivní policemasivní truhlice, masivní toaletní stolky, masivní zrcadla nebo masivní vitríny – vše v nejvyšší kvalitě a vyrobené s maximální pečlivostí.

Zákazník má u nás možnost vybírat masivní nábytek opravdu ze spoustu nádherných kusů, kdy může zvolit různé sety nábytku, nebo jen například zvolit individuální až dominantní kus nábytku do daného prostoru.

Zakoupením indického nábytku či rustikálního nábytku u nás je nejen kvalitní investicí do svého domova, ale i krásným, vkusným a originálním pojetím prostoru, kde lidé tráví většinu svého času. A co jiného by tomu mohlo napomoct, než kvalitní Indický nábytek z kvalitního a originálního masivního dřeva.

Vybavte si váš obývací pokoj tím nejkvalitnějším indickým nábytkem z poctivého masivního dřeva. Naše nabídka zahrnuje široké spektrum luxusního nábytku, kterým si můžete vybavit obývák přesně podle vašeho vkusu.