Obývací pokoj v rustikálním stylu se hodí i do moderní domácnosti

Rustikální nábytek je je specifický svým stylem, který se často charakterizuje jako spíše venkovský, selský apod. Jedná se o speciálně opracovaný nábytek z kvalitního dřeva, který tak ocení hlavně milovníci přírodních materiálů a konzervativnějšího designu. To ale neznamená, že by se nehodil i do moderně zařízených domů a bytů – příkladem je naše kolekce rustikálního nábytku pro obývací pokoje.

 

TV stolky z masivního dřeva jsou do obýváku jako dělané

Perfektní volbou pro vaši televizi, případně i další multimediální zařízení, jsou naše tv stolek z masivu , vyrobené z masivního dřeva. Nabízíme je v pestré škále různých provedení – vybrat si lze jak originální kousky, které potěší milovníky staromódních věcí, tak i moderní stolky, jež budou dokonale ladit s vaší technikou.

 

Zajímavým doplňkem jsou dřevěné police

Mezi užitečné a praktické doplňky do do obývacího pokoje patří také police z masivního dřeva. Tento rustikální druh nábytku se skvěle hodí i do domácností, které jsou jinak zařízené spíše v moderním stylu. Výhodou je zejména jejich vysoká odolnost a pevnost, kterou zaručuje výroba z mimořádně kvalitního a tvrdého dřeva.

 

Pro obývací pokoje jsou ideální i naše dřevěné konferenční stolky

Dalším druhem rustikálního nábytku, jenž můžeme doporučit i těm, kteří nechtějí aby jejich obývák působil příliš zastaralým dojmem, jsou konferenční stolky z masivu. Lze si je vybrat z široké nabídky rozměrů a provedení (obdélníkové, čtvercové, se zásuvkami atd.), vždy se ale můžete spolehnout na prvotřídní kvalitu, jež je zajištěna díky ruční výrobě z toho nejlepšího dřeva.

 

Rustikální nábytek z našeho e-shopu nabízíme hned v šesti dekorech a vždy jde o produkty z Indie, vyrobené ruční prací. Budete-li mít zájem o jiné rozměry, rádi pro vás necháme vybraný produkt vyrobit na zakázku podle vašeho zadání.