Do ložnice se nejlépe hodí kvalitní postele z masivu

Zařizování nového bytu nebo domu je spojené i s nákupem vhodného nábytku a dalšího vybavení. Zatímco některé druhy nábytku nejsou tolik důležité a dají se v případě potřeby snadno vyměnit, jednou z nejdůležitějších věcí je pohodlná a kvalitní postel. V ní totiž trávíme zhruba třetinu svého života a to už je dost silný důvod pro to, abychom si na jejím výběru dali dostatečně záležet.

Sázkou na jistotu jsou především postele z masivu – mají spoustu velkých předností a prakticky žádná negativa, snad jen vyjma trochu vyšší pořizovací ceny. Tu ale bohatě vynahradí fakt, že taková postel vám vydrží desítky let.

 

V čem spočívají hlavní výhody těchto postelí?

Postele z masivního dřeva se vyznačují především vysokou odolností a pevností, díky čemuž vám vydrží opravdu dlouho. Velkou předností je také jejich elegantní vzhled, který se hodí do různých interiérů – ať už máte svoji ložnici vybavenou spíše moderně nebo naopak preferujete spíše konzervativní vzhled. Rustikální postel, které najdete v našem e-shopu jsou navíc vyráběny pouze z toho nejlepšího dřeva, které patří k těm nejtvrdším na světě.

 

Podle čeho vybrat vhodnou postel?

Klíčovou vlastností postele je především její rozměr – hloubka je obvykle kolem 200 cm, šířka se pak pohybuje od 90 cm u jednolůžkové postele až po 200 cm u velkého dvoulůžka, které se někdy označuje jako letiště nebo manželská postel. Vybrat si můžete také odstín dřeva, aby postel co nejlépe ladila s ostatním vybavením vaší ložnice. U nás si u každé dřevěné postele lze vybrat z až šesti odstínů dřeva, od nejsvětlejšího, přes přírodní až po velmi tmavé. Velmi důležitá je pak také správná matrace, jež bude pohodlná a bude se vám na ní dobře usínat.

 

Při nákupu postele zbytečně nešetřete

Jsou produkty, u kterých se šetření příliš nevyplácí a právě Rustikální postele mezi ně rozhodně patří. Pro příjemný, kvalitní a ničím nerušený spánek je třeba vybrat opravdu kvalitní postel, jež je vyrobena z prvotřídních materiálů. U nás si ji můžete vybrat i na míru a získat tak dokonalou masivní postel, do níž se budete každý den těšit.